Marianna Senchina украинские дизайнеры Marianna Senchina

Ніч ніжна: колекція Marianna Senchina весна-літо 2022

Сейчас читают: 121
vogue.ua

Український бренд Marianna Senchina, сукні якого є в гардеробах Дуа Ліпи та Адель, представляє нову весняно-літню колекцію. Курортний сезон надає особливого шарму романтичному одягу від Маріанни Сенчіної, а головним референсом нового релізу стала Французька Рів'єра кінця 1920-х років у зображенні Ф.

Скотта Фіцджеральда у романі "Ніч ніжна". Вайб колекції повторює безтурботну літню атмосферу Лазурового берега, з пляжами, пікніками з ігристим вином та довгими романтичними ночами.

Як і в романі, головна героїня релізу — молода, невинна, мрійлива — і шалено закохана. Вишуканий гламур від Marianna Senchina завжди у деталях: квітах-аплікаціях з воланами, об’ємних рукавах та корсетних елементах.

Принт у горох автоматично перетворює речі на об’єкти уваги, такі як фірмові приталені сукні-жакети. Що ж стосується костюмів, то дизайнерка грає з пропорціями: блейзери оверсайз надають силуетам відчуття деконструйованості та зухвалості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA