люди страхи

Не знаю чого хочу. Як зрозуміти свої бажання

Сейчас читают: 491
psy-practice.com

Не знаю чого хочу. Не знаю, чим займатися в житті. Знайомо? Це дуже популярний запит в роботі психолога. Зараз люди перебувають під сильним тиском соціуму, соцмереж і женуть себе - давай, вперед, роби щось, які в тебе за примітивні бажання, треба досягати більшого...

Така собі нарцисична гонитва за ідеалом. І деяким соромно признатися навіть самим собі, не те щоби іншим, що насправді хочеш жити простим звичайним, життям та насолоджуватися простими земними радощами.

Більшість все ж знає, чого би їм хотілося, бажання в здорової людини є завжди. Але: • Не завжди ми їх розуміємо. І тому можемо підміняти справжнє бажання іншим.

Хочу я насправді прийняття та поваги, а стаю шаленим шопоголіком, скуповуючи брендові шмотки або найновіші гаджети. І перебуваю в іллюзії, що вони прогарантують мені любов та повагу. • Може бути страх зробити невірний вибір та інвестувати час, гроші, енергію в щось не те.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA