Названо імена кращих юристів та юридичних компаній України

Сейчас читают: 548
liza.ua

26 листопада в Києві відбулася церемонія нагородження переможців другого Всеукраїнського рейтингу юридичного ринку LIGA ZAKON AWARDS 2020.

Захід ініціювала та провела компанія ЛІГА:ЗАКОН.Церемонія пройшла онлайн у прямому ефірі на YouTube у форматі ТВ-шоу як маскарад. «Фішкою» заходу стали венеційські маски ручної роботи, дизайнерки Марини Лапи.Завдяки діджиталізації Рейтингу та його церемонії, кожен глядач трансляції також зміг приміряти дизайнерську діджитал‑маску у Facebook та Instagram, долучитися до digital-маскараду та у прямому ефірі довідатися про кращих на юридичному ринку України.Переглянути трансляцію можна за цим посиланням.

На сьогодні церемонію подивились понад 9000 глядачів. Особливістю цьогорічного Рейтингу була його максимальна автоматизація та використання SMART-DATA-аналізу на основі штучного інтелекту для визначення найкращих на юридичному ринку України.Марина Бондаренко, Голова ради директорів компанії ЛІГА:ЗАКОН у відеозверненні до учасників Рейтингу зазначила:«Ми

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA