Мода главные тренды 2020

Наймодніші жакети осені 2020: 5 трендових фасонів

Сейчас читают: 767
cosmo.com.ua

Уявити жіночий гардероб без стильного жакету нині неможливо. Їх вже давно припинили одягати лише в офіс. Чудово й те, що жакет можна носити у будь-яку пору року: влітку із шортами й топом, навесні із ніжною сукнею, восени з улюбленою сорочкою, а взимку із джинсами.

Проаналізувавши модні тренди прийдешнього осіннього сезону, ми відібрали ТОП-5 найгарячіших. Ознайомся і знайти собі до смаку. Прямого крою Уже декілька років поспіль жакет, наче із чоловічого плеча, підкорює модні подіуми.

Мішкуватий крій, об’ємні рукава та великий комір припав модницям до душі. Жакет прямого крою є класикою і може бути і частиною брючного костюму, і окремою річчю у гардеробі.

Його можна носити абсолютно з усім: від спідниці пліссе до спортивних штанів. Jul Двобортний Цього холодного сезону у тренді не лише однобортні жакети, до яких ми звикли, а й двобортні варіанти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA