Alexander Macqueen Chanel Alexander Macqueen

Наймодніші шкіряні сукні сезону осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 786
vogue.ua

Шкіра – один з головних матеріалів в осінніх колекціях. Рік у рік дизайнери експериментують з цим практичним та універсальним матеріалом і пропонують нові варіанти прочитання.

Так, цього сезону, крім ультрамодних шкіряних курток у стилі Формули 1 та мінімалістичних шкіряних тренчів, бренди пропонують вибирати шкіряні сукні — від зухвалих міні до елегантної довжини міді.

Тому відкидаємо всі сумніви та вибираємо свою ідеальну шкіряну сукню. Шкіра давно перестала асоціюватися лише з провокаційними образами для вечірок, тепер у шкіряній сукні можна піти на ділову зустріч, романтичне побачення, виставку чи обід з подругою.

Треба лише правильно вибрати фасон і забарвлення. Наприклад, шкіряна сукня Bottega Veneta з ніжними торочками на плечах — ідеальний компаньйон для ефектних streetstyle-знімків, елегантний варіант Chanel у шоколадному відтінку в парі з в’язаними колготками пасуватиме до робочого дрес-коду, а сексапільна сукня з вирізами Couregges, яку схвалили б Кендал Дженнер і Гейлі Бібер — модний вибір для вечірніх виходів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA