тренды кожаная куртка Куртка

Наймодніші куртки сезону осінь-зима 2020-2021: що обрати і як носити

Сейчас читают: 390
liza.ua

Куртка – улюблениця всіх модниць, а ще наша головна захисниця від холоду, дощу і вітру. У плані практичності, універсальності і функціональності їй фактично немає рівних.

Якими ж будуть модні куртки осінь—зима 2020-2021?Шкіряні куртки стали фаворитами цієї осені. Легендарні куртки—косухи, байкерські чорні куртки із грубої шкіри, бомбери кольору бордо або металік, жіночні моделі в помаранчевих або бежевих відтінках — вибирай модель, яка підкреслить твою індивідуальність.

На піку популярності шкіряний total look за участю куртки. Компанію шкіряній куртці складуть стильні кюлоти, жіночні сукні, джинси і навіть шорти.Головним декоративним елементом на куртках в цьому сезоні виступає хутряний комір.

Пухнасті, ворсисті, гладкі, кольорові коміри прикрашають як шкіряні бомбери і байкерські куртки, так і стьобані куртки і моделі оверсайз.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA