Christian Dior David Koma Victoria county Beckham Adidas Нео Christian Dior David Koma Victoria county Beckham

Найкращі сукні в спортивному стилі сезону осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 136
vogue.ua

Спортивний шик — один з головних трендів сезону осінь-зима 2022/2023. Дизайнери пропонують різноманітні варіанти на тему спорту: у Tory Burch з’явилися трикотажні спортивні бомбери, що ідеально поєднувалися з обтислими штанами й геометричними принтами, Miu Miu переосмислили уніформу для тенісу, Christian Dior перетворили рукавички для мотокросу на вечірній аксесуар, а в Off-White з’явилися посилання на футбольну моду.

Але на цьому експерименти брендів не закінчуються, у нових осінніх колекціях можна побачити велику кількість спортивних суконь – від образів на змійці чи кулісках до варіантів з вертикальними смужками.

Після колаборації Gucci x Adidas стало зрозуміло, що в новому сезоні треба наповнити гардероб спортивними речами, які можна носити не лише на тренування, а й щодня.

Так, Алессандро Мікеле представив максісукні з V-подібним викотом і трьома смужками, які незабаром можна буде побачити на вулицях модних столиць.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA