привітання привітання у віршах привітання у прозі короткі привітання трійця листівки

Красиві привітання на Зелену неділю - Трійцю: картинки й листівки для ваших рідних і близьких

Сейчас читают: 350
hochu.ua

Ось і настали Зелені свята, які в Україні традиційно відзначають щороку в 3 останні дні тижня (з четверга) напередодні Трійці і 3 перші дні наступного тижня.

Оскільки Трійця, яку ще називають Зеленою неділею або ж П'ятдесятницею, у 2023 році припадає на неділю, 4 червня, Спеціально для вас ми зібрали найкращі привітання з цим важливим християнським святом.

У нашому матеріалі ви знайдете теплі та щирі привітання із Зеленими святами у віршах і прозі, чудові побажання для рідних і близьких своїми словами, а також картинки й листівки до свята та відеопривітання з Трійцею 2023. ***Світ навколо зеленіє, І душа тому радіє, Бо прийшли Зелені свята, І в віночках вже дівчата, Весело пісень співають, На сопілках хлопці грають, Від всієї України, Зі святами вітають!*** Читати також Традиції на Трійцю.

Що можна і навіть потрібно зробити на це свято? ***Тебе сьогодні я поспішаю Вітати з чудовим днем! В цю Трійцю хочу Щастя побажати у всьому!******У день Святої Трійці бажаю тобі всіляких благословень!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA