Нео

Додаємо родзинки: 4 трендові аксесуари для холодних днів

Сейчас читают: 233
cosmo.com.ua

Утепляємося стильно ― головний девіз цієї осені. Cosmo зібрав найтрендовіші варіанти аксесуарів, які доповнять твої улюблені образи та забезпечать комфорт. Плюшеві сумки Закладаємося, у тебе в дитинстві точно був плюшевий ведмедик.

Cosmo-girls виростають і на зміну іграшкам цього разу приходять плюшеві аксесуари. Така м’яка сумка виглядатиме мега оригінально та додасть образу затишну нотку. Супер довгі рукавиці Цей варіант аксесуару припаде до душі усім, хто любить тримати свої ручки в теплі.

З такими рукавицями образ не лише стане супер трендовим, а й також збере багато зацікавлених поглядів, гарантуємо. Плюшеві панами Панами продовжують займати топові позиції у наших гардеробах.

Cosmo пропонує зупинити свій вибір на плюшевому варіанті цього головного убору. Колір обирати тобі: можеш зупинитися на класиці або ж поекспериментувати із кольоровою гамою. Мега обємні та довгі шарфи Часи твого дитинства, коли з-за шарфа було видно лише очі, повертаються.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA