люди дружба Нео

Накопичувальна система відносин! Ти вкладаєш в стосунки більше?

Сейчас читают: 237
psy-practice.com

Багато хто пов'язує любов зі здатністю брати від зовнішнього світу та давати цьому світу взамін. Проте помилка, яку повторюють більшість людей віддаючи щось зовнішньому світу та отримуючи від цього світу щось у відповідь полягає в очікуваннях, які люди покладають на інших.Той, хто щось віддає персоні із власного оточення очікує, що ця людина віддячить йому якоюсь послугою, дією або емоціями.Людина, яка отримує дію або послугу вважає, що при нагоді вона повинна відповісти добрій людині тим же.

Так би мовити, той хто отримує бере на себе зобов'язання в кредит, подумки утримуючи в голові: "Я винен цій людині добру справу, послугу або емоцію. "Цей механізм прекрасно працює на початку побудови взаємовідносин.

Що ж відбувається далі?Білоруський психолог Павел Зигмантович, наприклад, вважає, що справжня дружба між людьми розпочинається з того моменту, коли людина, яка дає перестає очікувати щось у відповідь.

З іншого боку людина, яка отримує послугу, або емоцію перестає брати на себе зобов'язання щось віддавати взамін отриманого.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA