Директорка Школи Від пацанки до панянки От пацанки до панянки pazanki Директорка Школи

Наче на прийомі в хірурга: Тетяна Мокріді зізналася, як вперше їла равликів

Сейчас читают: 135
liza.ua

Директорка Школи леді реаліті «Від пацанки до панянки» поділилася своїми першими гастрономічними відкриттями за кордономУстрицями, мідіями, равликами українців вже не здивуєш.

І не дивно, адже ці делікатеси можна скуштувати в наших ресторанах. Або ж придбати інгредієнти в магазині та приготувати самотужки.

А ще кілька років тому, щоб відчути смак екзотичних страв, нам доводилося їхати у сусідні держави. Своїми першими гастрономічними відкриттями за кордоном поділилася директорка Школи леді реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) Тетяна Мокріді.– Вперше устриці, равлики і різноманітні мушлі я скуштувала в ресторані у Страсбурзі давним-давно, – каже директорка. – Тоді нам принесли величезного човна і безліч гачків, щипців і голок.

Було трохи лячно, наче на прийомі в хірурга (усміхається). Турботлива офіціантка стояла біля нашого столика і підказувала, який із гачків брати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA