Концерт вагітність новини

На очах у мільйонів: Кортні Кардаш'ян епічно повідомила чоловікові про свою вагітність (ВІДЕО)

Сейчас читают: 196
hochu.ua

44-річна зірка реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян" Кортні Кардаш'ян чекає на дитину від свого чоловіка, барабанщика Blink-182 Тревіса Баркера.

Про це бізнесвумен повідомила досить нетиповим способом під час концерту свого коханого. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!У 2022 році Кортні Кардаш'ян вийшла заміж за Тревіса Баркера, після чого вони почали планувати першу спільну дитину.

У теледіви вже є троє дітей від попередніх стосунків, а музиканта — двоє. Проте пара намагалася завести ще одного малюка, зокрема й вдаючись до ЕКЗ, однак у травні цього року Кортні оголосила, що кинула спроби штучного запліднення, адже процедура не дала позитивних результатів.

Читати також Саша Бо зізналася, на якому терміні вагітності перебуває і на кого чекає — хлопчика чи дівчинку На радість знаменитостям незабаром у них все ж таки станеться поповнення в родині.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA