Фото журнал Кім Кардаш'ян новини шоубізнес

Кім Кардаш'ян з'явилася на обкладинці культового журналу "TIME" (ФОТО)

Сейчас читают: 318
hochu.ua

42-річна акторка, фотомодель та успішна бізнесвумен Кім Кардаш’ян не припиняє дивувати та радувати своїх вірних шанувальників.

Нещодавно зірка реаліті з’явилася на обкладинці відомого журналу "TIME". Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також Юлія Саніна з The Hardkiss з'явилася на обкладинці легендарного The Times Отож, за версією популярного видання,  бренду коригувальної спідньої білизни Skims, яким керує Кім Кардаш’ян, вдалося увійти до топ-100 найбільш впливових компаній 2023 року (Most Influential Companies).

Зазначимо, що цей рейтинг формується кожного року. Прибуток зірки реаліті за рік, що минув, склав 500 млн доларів.Кім заснувала та стала очільницею цього бренду 4 роки тому.

За цей період в  асортименті компанії з’явилися сукні, домашній одяг, купальники та футболки. Читати також Кім Кардаш'ян публічно попросила вибачення у своєї молодшої сестри: причина 5-річного конфлікту зірок На обкладинці Кардаш’ян постала у досить відвертому сексуальному образі total blaсk, який надзвичайно влучно акцентував увагу на соковитих формах американської зірки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA