книги путешествия что почитать

Must-read: 7 найкращих книг про подорожі

Сейчас читают: 189
cosmo.com.ua

Усім нам іноді не вистачає натхнення, а найкращий спосіб його отримати — відвідати нові, ще невідомі місця. Але якщо можливості вирушити в подорож немає, на допомогу приходять маленькі талісмани у туристичних рюкзаках — книги.

Ділимося цікавими книгами, які надихнуть тебе на подорожі та залишать по собі приємний посмак. 1. Грегорі Девід Робертс «Шантарам» Надзвичайно вичерпний роман про Індію.

Книга присвячена пригодам злочинця-втікача в одній з найбільш контрастних, суперечливих і загадкових країн світу. Любителям сходу сподобається детальний опис індійських нетрів і розкішних палаців, божевільних переповнених поїздів, глухих сіл і галасливих мегаполісів...

Від першої до останньої сторінки книга просякнута щирою любов`ю автора до Індії, якою можуть заразитися навіть і ті, хто до прочитання «Шантараму» не цікавився цією країною. 2.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA