нейл-арт нейл-дизайн нігті

Морські нігті: манікюр із розкішними об'ємним декором (ФОТО)

Сейчас читают: 955
hochu.ua

Фотографуючись на пляжі, жінки люблять знімати на камеру не лише своє обличчя на фоні пейзажів. Часто модниці роблять світлини своїх рук, тримаючи гарне морозиво або філіжанку смачної кави.

Аби такі фото були якомога ефектнішими, жінки вигадують для себе ексклюзивний дизайнерський манікюр. Раніше ми писали про анімалістичний принт, а тепер розкажемо, як зробити пісок і морські хвилі прямо на нігтях.

Читати також Королівські нігті: оздоблюємо манікюр стразами (ФОТО) Нейл-майстри представили модні варіанти дизайнів, які зображають пляж, море і навіть жителів океану на нігтях.

Такий манікюр виглядає неперевершено, адже кожен ніготь — як шедевр. Більше того, зображення можна помацати пальцями — усе має свій об'єм.@nails_by_dunjahabssaoui@sandra_zielinska_@voloshina9043@prof_nogti  Пісок можна зробити за допомогою спеціальної посипки для нігтів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA