нейл-арт идеи маникюра

Манікюр в українському стилі: кольори, орнаменти, тематики

Сейчас читают: 420
liza.ua

Нейл-дизайн зараз виходить далеко за рамки простого покриття нігтів лаком і простенького візерунка. У цій статті ми розповімо про те, як зробити манікюр в українському стилі, використовуючи символіку, кольори та тематику України.Манікюр в українському стилі може виглядати не тільки яскраво і патріотично, але також може вразити химерністю і тонкістю елементів.

Ти здивуєшся, скільки цікавих мотивів можна перейняти з української культури й використовувати в нейл-арті.Найбільш очевидна і найлегша для виконання ідея — це поєднання жовтого і блакитного, а також — український тризуб, герб України.

Така ідея дуже очевидна, але може підійти не всім, оскільки жовтий і блакитний підходять не під всі кольори та кольоротипи. Досить помітне поєднання можна трохи приглушити, якщо використовувати його по мінімуму.

Дуже добрий має вигляд такий манікюр, комбінований з елементами традиційної української вишивки.В тренді зараз креативний френч, тому ти можеш зробити його, використовуючи кольори

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA