Україна Нео L’Oréal Україна Україна

L’Oréal Україна запустила 6-й сезон загальноосвітньої програми «Краса для всіх»

Сейчас читают: 483
womo.ua

У лютому 2022 року L’Oréal Україна розпочала 6-й сезон проєкту «Краса для всіх», щоб допомогти жінкам, які постраждали від домашнього або гендерно зумовленого насильства, здобути безоплатну освіту у сфері краси.

Мета програми — за допомогою спеціального курсу навчити жінок, які перебувають у непростій життєвій ситуації, основ перукарської майстерності та допомогти їм побудувати свій шлях до кращого життя.

У 2022 році L’Oréal розпочала навчання одразу у двох містах України: Києві та Львові.У Києві програма реалізовується у приміщенні Київського коледжу легкої промисловості, що стало можливим за сприяння Київської міської державної адміністрації та фінансової підтримки уряду Великої Британії, у Львові — на базі Молодіжного навчального центру імені св.

Івана Боско. Протягом шести місяців, із лютого по липень 2022 року, учасниці проходитимуть навчання у групах (до 25 осіб у кожній групі) із дотриманням усіх заходів безпеки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA