куда пойти куда поехать куда пойти киев

Коти проти собак: на «Даринку» пройде веселе змагання

Сейчас читают: 119
liza.ua

19-20 вересня у столичному маркет-моллі «Даринок» буде справжній батл. Ростові ляльки домашніх улюбленців влаштують турнір, заручившись підтримкою відвідувачів.У програмі активностей також безкоштовні майстер-клас, глітер-тату, аквагрим, солодка вата, жива музика і подарунки для учасників конкурсів.Костюмована програма буде проходити в зоні Wi-Fi з 12:00 до 18:00.

Узяти участь у ній зможуть усі бажаючі. А для фанатів помайструвати своїми руками – у цей же час на локації буде проходити майстер-клас з виготовлення брелків у вигляді домашніх тварин з полімерної глини.

Доповнять атмосферу солодкі частування та майстри розпису на тілі, які нанесуть малюнок будь-якої складності.Уже традиційно  вихідні на «Даринку» проходять під звуки живої музики.

Цього вікенду на сцені біля 6 входу виступлять кавер-гурти: Mi Sento, A-Scania, Perfect Strangers і [email protected] Проводжаємо останні теплі дні танцями на свіжому повітрі!На вулиці біля 7 входу гостям також доступна простора лаунж-зона.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA