весілля новини шоубізнес заручини

Колишня дружина Бена Аффлека Дженніфер Гарнер таємно заручилася

Сейчас читают: 131
hochu.ua

Американська актриса Дженніфер Гарнер планує вийти заміж втретє. Колишня дружина Бена Аффлека отримала пропозицію руки і серця від свого коханого, з яким перебуває у стосунках останні 5 років.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua! Таємні заручини Дженніфер Гарнер і бізнесмена Джона Міллера, як виявилося, відбулися кілька місяців тому.

Про це повідомив інсайдер із близького оточення пари виданню Life & Style. Судячи з усього, закохані планують зіграти невелике весілля в колі рідних і близьких.Джен і Джон зустрічаються вже понад п'ять років і нарешті настав час зробити це офіційно.

Хоча вони вже мають міцні стосунки, юридично вони стануть чоловіком і дружиною, і це буде вишенькою на торті,- каже джерело.Фото: Getty Images Читати також Надя Дорофєєва вийшла заміж за Мішу Кацуріна: перші фото з весілля Повідомляється, що Дженніфер Гарнер мріє про тиху церемонію на задньому дворі власного будинку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA