кинопремьера трейлер

Коли вийде в прокат комедія "Школа хороших дружин" з Жульєт Бінош?

Сейчас читают: 967
hochu.ua

1 липня в українських кінотеатрах вийде на екрани французька комедія "Школа хороших дружин". У головній ролі — Жульєт Бінош ("Англійський пацієнт", "Шоколад", "Нестерпна легкість буття").

Представлено офіційний український трейлер."Школа хороших дружин" стала лауреатом Премії "Сезар" 2021 за найкращий дизайн костюмів.У своїй школі для домогосподарок Полетта вчить жінок бути вірними дружинами й берегинями сімейного затишку.

Та напередодні травня 1968 року все йде шкереберть: її справа на межі банкрутства, а над Францією віє дух свободи, який от-от сколихне патріархальний світ.Акторами другого плану в фільмі виступили такі французькі зірки як Йоланда Моро ("Амелі", "У будинку"), Ноемі Львовскі ("Шоколад"), Едуар Бер ("Астерікс і Обелікс", "Поліна і таємниця кіностудії").

За свої ролі вони отримали номінації на Премію "Сезар".Режисер стрічки — лауреат премій "Сезар" Мартен Прово ("Поцілунок Беатріс", "Серафина з Санліса").

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA