поради психолога

Коли сліз не вистачає: як знайти спосіб виразити емоції

Сейчас читают: 530
womo.ua

Сльози радості, сльози смутку, сльози розлуки та сльози полегшення – цей список можна було б продовжувати далі, згадуючи досвід, який має практично кожна людина.

Хтось плаче, переглядаючи сумне кіно, хтось, розчулившись, коли бачить щирі почуття закоханих чи як дитина обіймає цуценя, нікого не здивуєш сльозами від болю, як от, наприклад, тоді, коли болить зуб, і вже нема ніяких сил.

А буває таке, що від безсилля хочеться себе обійняти обома руками і плакати. Зрештою, можливість плакати – це можливість знаходити полегшення, давати собі розрядку тоді, коли почуття і переживання ніби виходять разом зі сльозами.

Це свого роду підтримка самої/самого себе. Однак, що робити, коли сліз немає? Звісно ж, кожен випадок особливий, і причини та рішення також можуть дуже відрізнятись, однак можна розглянути певні загальні ситуації, коли людина не може плакати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA