Кіпр книги що читати Yakaboo Кіпр

Книжкові побачення: ТОП-5 нових видань про кохання

Сейчас читают: 524
womo.ua

З весною прокидається жага до життя, ніжності та пристрасті. Навіть у моменти найбільшої скрути люди продовжують шукати кохання та читати про нього книжки.

Разом із національною книжковою платформою Yakaboo рекомендуємо вам найцікавіші новинки про любов. Таємна пригода… Антологія української еротичної прози порубіжжя ХІХ–ХХ ст. упорядник Євген Плясецький Еротичні твори від наших українських класиків — як мінімум це цікаво.

А взагалі — дуже тонко й красиво, цілком у європейській тенденції порубіжжя ХІХ–ХХ ст., а часто — у її авангарді. Найрафінованіші твори про пристрасть і бажання від Франка, Кобилянської, Винниченка, Підмогильного та інших знаменитих письменників відверто й чуттєво розкажуть про те, як кохалися українці 100 років тому.

Для нас ця антологія — одночасно натхнення та можливість нарешті побачити нашу класичну літературу повнішою, без цензури. Елефтерія зі Стамбула Кемаль Їлмаз Надзвичайно цінними є книжки, у яких історії маленьких людей відбуваються на тлі Великої історії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA