місто Київ здоров'я діти місто Київ

Київські медики намагаються попередити спалах кору

Сейчас читают: 803
womo.ua

Ще на початку грудня у МОЗ заявляли, що в Україні недостатній загальний імунітет проти кору, хоча відповідна вакцина залишається доступною.

Зараз лікарі знов наголошують на тому, що не тільки в Києві, а й взагалі по всій країні може статися спалах, подібний до того, який стався в Україні у 2018 році.

Про це повідомляє Офіційний портал Києва. Наразі спостерігається зріст захворюваності у сусідніх країнах. У Румунії вже оголосили епідемію. Читайте також: Як 29-річна незаміжня жінка взяла під опіку трьох маленьких дівчат Інфекціоністи вважають, що кір має циклічний характер, тому спалахи можуть траплятися кожні 5-6 років.

Найкращим засобом захисту від кору, одного з найбільш заразних захворювань у світі, залишається вакцинація. Тим більше, що Київ забезпечений дієвою якісною вакциною, яка зберігається «за правилами з дотриманням усіх вимог до холодового ланцюга». Читайте також: Як розвинути увагу у дітей – 10 дієвих вправ Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Київські медики намагаються попередити спалах кору appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA