рецепт Нео

Just georgeous: чотири рецепти справжньої італійської пасти від Pasta Queen

Сейчас читают: 420
vogue.ua

За кулінарними перформансами Наді стежить багатомільйонна авдиторія: Інстаграм з 1,6 млн. підписників, TikTok з 2,4 млн. та YouTube з 3/4 млн підписників.

Вона була гостею шоу Дрю Беррімор та "Доброго ранку, Америко". Надю обожнюють не лише за її прості автентичні рецепти, які відтворювати – одне задоволення, але й за акторський дар: кожне приготування їжі вона супроводжує своєрідним кулінарним стендапом.

Вона дійсно заохочує творити. Її фірмовий прийом – звеличувати їжу та глядачів. "Just Gorgeous" ("Просто розкішно") – експресивно додає Надя в кінці кожного ролик, а кожен схвальний епітет, який вона адресує до їжі, – адресувати також глядачеві "Унікально! – Точно як ви!", "Божественно – от просто як ви!" тощо.

Вона нерідко ділиться історіями, які  так, наче натхненно грає п"єсу. Відома своїми апетитними рецептами, відчутним гумором та драматичною розповіддю, присутність Наді в Інтернеті поширилася як лісова пожежа, зібравши мільйони передплатників у TikTok, Instagram, YouTube та Facebook.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA