привітання привітання у віршах листівка листівки

Із Днем державної служби України! Гарні листівки та вірші українською

Сейчас читают: 110
hochu.ua

Щороку 23 червня в Україні відзначають День державної служби. Складна, відповідальна і часто небезпечна робота — це покликання людей, які обрали працювати на державу.

Для Вас — найщиріші привітання і листівки з нагоди свята. Держслужбовці — це люди, які не побоялися взяти на себе відповідальність за щасливе, мирне і заможне майбутнє свого народу.

Професії, пов'язані із цією сферою, вимагають вірності та відданості. Читати також Всесвітній день біженців. Дізнайтесь, скільки людей виїхало з України за останній рік Це свято в Україні відзначається паралельно із Днем державної служби ООН: …зважаючи на роль державної служби у процесі становлення України як суверенної, незалежної, демократичної, соціальної, правової держави та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН…— ідеться в Указі Президента України "Про День державної служби" від 4 квітня 2003 року № 291/2003.

Я вітаю держслужбовців  З славним святом професійним. Кожен з вас хай буде чесним,  Відданим державі. Держслужбовець України —  Це завжди відповідальність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA