лайфхак Нео автомобіль

Сильно нагрівається кермо влітку? Усього одна дія вирішить цю проблему

Сейчас читают: 172
hochu.ua

Найбільш поширеним положенням рук на автомобільному кермі є розміщення їх на верхній частині колеса. Однак у спеку таке положення може викликати незручності.Літо часом стає справжнім викликом для автолюбителів.

Крім того, що в спеку машина споживає більше бензину, так ще й починає сильно нагріватися кермо. Усім нам знайома ця неприємна ситуація, коли залишаєш автомобіль на стоянці всього на пів години, а після цього просто неможливо торкнутися керма.

На щастя, ми знаємо, як вирішити цю проблему. Читати також Девайси, що бережуть ваш сон: перелік корисних приладів, з якими засинати буде набагато легше Є простий лайфхак, який допоможе уникнути такої ситуації.

Перед тим, як залишити машину, водію слід здійснити поворот керма на 180 градусів. Таким чином, грітися буде тільки та частина керма, до якої зазвичай не торкаються при керуванні транспортним засобом.Після повернення в автомобіль рульове колесо слід повернути у вихідне положення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA