Мода українська мода українські бренди бренди одягу бренди жіноча мода

Тепла і чуттєва замріяність продемонстрована в літній колекції українського бренда ANNAFOXY: фото

Сейчас читают: 365
womo.ua

Український бренд ANNAFOXY представив нову літню колекцію, натхненням для якої стала тепла і чуттєва замріяність. Легка туманність, притаманна затишним літнім вечорам, безумовна жіночність та м’які тканини стали головними героями колекції. «WARM REVERIE» — це атмосферна, тепла за настроєм колекція літнього одягу, що створена для насолоди хвилинами розслабленості та спокою, які стають такими рідкими й коштовними в буремні часи.

Нейтральні кольори та силуети, що підкреслюють лінії жіночої фігури, визначають загальний портрет нової колекції. Читайте також: Естетика 80-х: український бренд VISHNI представляє колаборацію з Олею Поляковою Літня колекція ANNAFOXY представляє нову модель бренду, що обіцяє стати бестселером: лляний комбінезон з міксом вільного та офіційного стилю, доступний у рожевому та білому кольорах.

Класичний комір в ньому поєднується з відкритою спинкою та довгим поясом, що підкреслює талію. Все загалом виглядає грайливо та спокусливо – ідеальна комбінація, щоб створити бездоганну суміш офіційності та розслабленості.

До колекції також увійшла вишукана чорна максісукня зі звуженим кроєм і витонченим V-вирізом, що підійде для будь-якої особливої події.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA