місто Запоріжжя Криминал діти підлітки згвалтування місто Запоріжжя

Ґвалтували та катували однокласника: на Запоріжжі засудили трьох неповнолітніх

Сейчас читают: 520
womo.ua

На Запоріжжі троє підлітків отримали по 7 років тюрми за скочення жахливих злочинів проти свого колишнього однокласника. Про це пише Суспільне.

Запорізька обласна прокуратура довела, що 15 січня 2022 року троє школярів із передмістя Запоріжжя, перебуваючи вдома одного з них, познущалися та вчинили сексуальне насильство над колишнім однокласником.

Також вони погрожували, відібрали мобільний телефон, вимагали кошти у розмірі 1 тисяча гривень та процес знущань фіксували на відео. Читайте також: Ґвалтували, катували та годували фекаліями: на Київщині затримали вітчима з матір’ю, які знущалися над трьома малолітніми дітьми Матір потерпілого 14-річного хлопця написала заяву на хлопців того ж вечора і заявила, що неповнолітні побила її сина і знущалася з нього.

Наступного дня поліція встановила причетність шістьох підлітків до протиправних дій та відкрила кримінальне провадження з кваліфікацією «Катування». Читайте також: Катування у дитсадку Києва: суд арештував чотирьох виховательок Поліція з’ясувала всі обставини злочину, і 17 січня відкрила ще два кримінальних провадження – розбій та сексуальне насильство.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA