місто Київ місто Івано-Франківськ алкоголь згвалтування сексуальне насильство місто Київ місто Івано-Франківськ

«Знімали непритомними та публікували у соцмережах»: поліція прийшла з обшуками до організаторов вечірок, де, ймовірно, ґвалтували дівч

Сейчас читают: 610
womo.ua

Раніше у соцмережах поширили фото та відео з вечірок, на яких компанія юнаків принижувала дівчат. Поліція прийшла з обшуками до організаторів цих вечірок.

Про це повідомляє Нацполіція. «Щойно в інтернеті з’явилися фото та відео з вечірок, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат, правоохоронці відразу розпочали відпрацювання», — йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці встановили фігурантів та місця їхнього перебування. У межах кримінальної справи в Києві та ще в одному регіоні тривають слідчі та розшукові заходи.

Зокрема оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA