Тарас Тополя характер Нео Тарас Тополя

Гурт "Антитіла" підтримуватиме дітей загиблих героїв

Сейчас читают: 924
vogue.ua

Гурт "Антитіла", учасники якого з перших днів повномасштабного вторгення доєдналися до лав Територіальної оборони, запустили особливий благодійний проект.

Фонд музикантів буде опікуватися дітьми загиблих воїнів з 130 Батальйону Територіальної оборони, в якому до ротації служив лідер гурту Тарас Тополя разом з музикантами. "Під час цієї жахливої війни найбільшу злість і розпач викликає усвідомлення саме того, що окупанти вбивають цвіт нації", – ділиться музикант Тарас Тополя. - Що діти залишаються без батьків.

За кілька тижнів до ротації, перебуваючи ще в липні на нульових позиціях на півночі Харківщини, Братерство 130 Батальйону та гурт "Антитіла" прийняли рішення підтримувати дітей загиблих Героїв 130го батальйону до повноліття і далі, за потреби.

В деяких родинах загиблих військових по четверо дітей. . . Ми шукатимемо можливості, щоб хоча б частково замінити собою батьківське плече.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA