«Готовий до всього»: в Україні запустили Telegram-бот з алгоритмом дій у разі військового вторгнення

Сейчас читают: 197
cosmo.com.ua

В Україні запустили Telegram-бот «Готовий до всього» — у ньому можна знайти відповіді на найпоширеніші запитання щодо підготовки до надзвичайних ситуацій, а також поради щодо дій у разі військового вторгнення Росії. У ньому можна знайти такі розділи: Що робити цивільному населенню. Правила поведінки цивільного населення у разі надзвичайних ситуацій. Йду захищати країну. Тут можна дізнатися про порядок вступу до Тероборони та ЗСУ, а також про те, як долучитися до партизанського руху. Небезпечні ситуації. Алгоритм дій у разі повідомлення про початок бойових дій, увімкнення сирени тощо. Інформаційна безпека. Як протистояти фейкам та інформаційній війні, яку розгорнув агресор. Що підготувати та купити. Рекомендації по збору тривожної валізки та іншого.

Бот створено на основі пам`ятки «Як діяти у кризовій ситуації» волонтерської групи #миготові, брошури «У разі надзвичайної ситуації і війни» Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки та деяких матеріалів ЗМІ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA