місто Франциск Нео місто Франциск

«В Україні течуть ріки крові та сліз. Це не військова операція, а війна»: Папа Римський Франциск згадав Україну у своєму недільному зверненні

Сейчас читают: 421
cosmo.com.ua

Папа Римський Франциск, який раніше відвідав російське посольство у Ватикані, щоб виказати свій протест проти дій росії, згадав Україну у своєму недільному зверненні.

Так, він спростував слова російського режиму про те, що те, що відбувається в Україні, — це «спеціальна військова операція» «В Україні течуть ріки крові та сліз.

Це не військова операція, а війна, яка сіє смерть, руйнування та нещастя», — сказав Папа. У своїй промові Папа Римський уникнув прямого публічного звинувачення на адресу росії.

Натомість він знову закликав до миру, переговорів і створення гуманітарних коридорів. Окрім цього, Франциск відзначив роботу журналістів, які показують всьому світові, що саме відбувається в Україні, і додав, що в нашу країну вирушили два римо-католицькі кардинали, щоб допомогти тим, хто цього потребує.  «Я дуже радий, що він це сказав.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA