знаки зодиака Луна ежедневный гороскоп

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня: все справді велике лежить на низинних доданках

Сейчас читают: 193
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня на сайті HOCHU.ua каже, що на небі — зростаючий Місяць. У ці дні сприятливо починати навчання, тренінг, самовдосконалення, тобто справи, від яких чекаєте духовного зростання і прогресу.Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку попереджає: як буде рости Місяць, так і ваші таланти будуть розкриватися все сильніше і навчання піде про запас.

Також сприятливо починати спортивні тренування.Зодіак для всіх знаків радить в фінансових питаннях проявити стриманість: витрати повинні бути виправданими.

У п'ятницю не спілкуйтеся з незнайомими людьми, можлива агресія з їх боку.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 11 по 17 жовтня каже, що в найближчі дні ви зможете проявити свої здібності.

Прийнявши рішення, не піддавайте його сумнівам — перший варіант виявиться вірним. Намагайтеся не довіряти малознайомим людям, вони можуть говорити багато, але без толку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA