Digital маркетинг

Головна подія бізнес-спільноти України GET Business Festival відбудеться у липні

Сейчас читают: 665
womo.ua

Уся підприємницька спільнота України зустрінеться на одному майданчику 14 липня 2021 року, аби перетворити локдаун з обмежувального чинника розвитку на драйвер нових рішень!

На GET Business Festival понад 70 власників та СЕО бізнесу, експертів з маркетингу, digital, PR, HR та фінансів поділяться трендами майбутнього, розберуть успішні та провальні кейси, розкажуть про стратегії розвитку нового ділового клімату, в якому вплив на соціум та оточуюче середовище стали життєво важливими індикаторами успіху.

Щороку, від 2017-го, GET Business Festival об’єднує понад 3000 підприємців та профільних фахівців задля обміну ідеями, партнерства та покращення бізнес-клімату в Україні, адже малий та середній бізнес — основа економіки будь-якої розвиненої країни.

Як пройшов GET Business Festival 2020 та якими стратегіями поділилися топові українські підприємці, дивіться на YouTube-каналі Delo.ua.   Головна тема фестивалю цього року: епоха швидких рішень.  Для всеохопного розбору питань, що хвилюють

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA