Гарри Поттер Джоан Роулинг цікаві факти Гарри Поттер Джоан Роулинг

«Гаррі Поттер і філософський камінь»: все, що варто знати кожному прихильнику

Сейчас читают: 965
womo.ua

Гаррі Поттер — імя, яке знає кожна дитина! Цей герой серії книг британської авторки Джоан Роулінг найпопулярніший серед молодого покоління через свій фантастичний всесвіт, казкових персонажів та демонстрування важливості дружби.

Ви читали книги про Гаррі Поттера? Чи віддаєте більше перевагу фільму? Сьогодні, 26 червня, хочемо розповісти більше про першу книгу «Гаррі Поттер і філософський камінь», адже саме в цей день було опубліковане перше видання в 1997 році.

З нагоди 27-річчя ми підготували для вас: всі обкладинки книги першої частини, найцікавіші факти про книгу та персонажів, а також рейтинг всіх частин від найгіршої до найкращої. «Гаррі Поттер» починався як дитяча книжкова серія, перш ніж перетворився на мультимедійну франшизу, яка включає повну 8-фільмову адаптацію книг, кілька відеоігор і майбутній телесеріал про Гаррі Поттера, який запланований на 2026 рік.

До кінця останнього фільму про Гаррі Поттера франшиза також стала однією з найкасовіших кіносерій в історії. Книги про Гаррі Поттера — це те, що започаткувало цю мегафраншизу, тому їхнє прочитання є корисним заняттям для великих фанатів серії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA