Фінляндія Нео StandWithUkraine Фінляндія

Фінляндія готова прийняти більше біженців з України

Сейчас читают: 436
vogue.ua

Прем’єр-міністр Фінляндії Санна Марін заявила про готовність країни до приїзду ще більшої кількості біженців з України. Прем`єрка зазначила, що зараз до Фінляндії доїхала відносно невелика кількість біженців (за даними міграційної служби, притулку в країні попросили 7 916 українських громадян).

Марін запевнила, що влада країни постарається забезпечити максимально нормальні умови проживання для тих, хто прибуває з України.

Прем’єрка також зазначила, що фіни обізнані про те, що відбувається, і хочуть допомагати. Вона також назвала важливим рішення ЄС про надання переселенцям права на роботу і можливість дітям відвідувати садки або школи.

Згідно з прес-релізом Імміграційної служби Фінляндії, українські біженці можуть отримати тимчасовий захист у скандинавській країні чи іншому місці ЄС з огляду на надзвичайні обставини в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA