Нео

Фіктивний шлюб для ухилянтів: багатодітні жінки набули популярності у чоловіків

Сейчас читают: 560
womo.ua

У Житомирській області викрили схему незаконного переправлення за кордон чоловіків призовного віку, які фіктивно одружувалися з матерями-одиначками.

Про це повідомив начальник відділу міграційної поліції ГУНП у Житомирській області Максим Заярний. «Нашим відділом була викрита злочинна схема діяльності мешканців міста Бердичева та Вінницької області, які налагодили схему оформлення батьківства осіб чоловічої статі над трьома і більше дітьми, за що брали певну плату», — розповів Заярний.

За його словами, правоохоронці та прикордонники провели операцію та затримали двох осіб. Це — мешканка Бердичева, яка організувала схему, підшуковуючи матерів-одиначок, та житель Вінниці, котрий знаходив так званих «татусів».

Організатори схеми підшуковували матерів-одиначок, які мали низький рівень достатку. Їм пропонували $500, а за оформлення фіктивного батьківства чоловіки сплачували від $3 тис.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA