езотерика побажання енергетичні канали

Езотерики навчили, як правильно бажати щастя і здоров'я

Сейчас читают: 357
hochu.ua

Спілкуючись із людьми, ми обмінюємося енергетикою. Часто, не задумуючись про фрази, ми говоримо те, що шкодить нашому життю.

Раніше ми писали, які знаки Всесвіту знаменують зустріч із коханням, а тепер розкажемо, що не можна вимовляти вголос.Езотерики розповіли, що звичні для людей словосполучення дуже часто приносять нещастя, хвороби та бідність.

Ідеться про слова: “на щастя”, “на удачу”, “на здоров'я”, зичу миру, зичу щастя, благополуччя, здоров'я тощо. Читати також Кришталь, рослини і фото: які талісмани потрібно ставити на робочий стіл (ФОТО) Справа в тому, що прийменник “на” означає віддавати щось для когось.

Коли ми кажемо “на” чи “зичу”, то віддаємо те, про що говоримо. У результаті, енергетично зрікаємося усього благополуччя чи здоров'я, яке маємо.Аби не передавати своє чужим, а просто щиро бажати щось, треба говорити: “бажаю для вас”, “нехай у вас буде”, “будьте благословенні щастям”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA