Эстония Естонія Эстония Естонія

Естонія запроваджує додаткові перевірки для українців на кордонах

Сейчас читают: 930
womo.ua

В Естонії розпочали ретельну перевірку українців, які приїжджають до країни, а також виїжджають до Латвії та Фінляндії. Мета цього прикордонного заходу – порахувати українських біженців.

Крім того, планують зібрати інформацію про кількість українців, які виїхали до іншої країни. У поліції та прикордонній службі Естонії також повідомили, що влада перевіряє всі автобуси та мікроавтобуси, які виїжджають з країни.

Також — порівнюють дані про пасажирів суден та використовують систему автоматичного розпізнавання номерних знаків для перевірки транспортних засобів з українськими та російськими номерами. «Ми порівнюємо дані про пасажирів суден із даними про перетин кордону.

Систему автоматичного розпізнавання номерних знаків використовуємо, щоб перевірити, які транспортні засоби з номерними знаками UA і VF, що в’їхали до Естонії, виїхали з країни«, — пояснили у відомстві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA