В «Укренерго» закликали українців робити запаси води, заряджати акумулятори і мобільні телефони

Сейчас читают: 746
womo.ua

Голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький закликав українців робити запаси води, заряджати акумулятори і мобільні телефони через проблеми в електромережі.  «Це дасть нам час робити свою роботу: задіювати резервні схеми живлення, аби тримати баланс в енергомережі», — зазначив Володимир Кудрицький.

Голова НЕК «Укренерго» додав, що атака здійснена з цинічним розрахунком — в момент початку пікового споживання, щоб енергетикам було важче впоратись з навантаженням.  «Ситуація серйозна, найсерйозніша за всю історію, але ми зберігаємо керованість системою.

Ворог знову вразив українську енергомережу — під вогнем опинилися об’єкти по всій країні. З початку жовтня це вже шоста масована атака на енергетичну інфраструктуру країни.

Цього разу найбільша: близько ста ракет. Кожна ракета летіла з метою занурити Україну у темряву», — йдеться у повідомленні. Нагадаємо, 15 листопада, росіяни випустили по Україні понад 90 ракет.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA