люди зубная щетка уход за зубами

Електрична зубна щітка: Чи варто купувати електричну зубну щітку?

Сейчас читают: 136
hochu.ua

Кожен з нас мріє про здорову та білосніжну посмішку. На жаль, такого ефекту важко досягти за допомогою звичайної мануальної зубної щітки.

На щастя, на ринку є пристрої, які набагато краще очищують зуби. Чи справді електричні зубні щітки настільки ефективні? Які плюси та мінуси?

Чи можна з їхньою допомогою відбілити зуби? працює від вбудованої акумуляторної батареї, яка знаходиться в ручці щітки, а насадки потрібно змінювати кожні 3 місяці.

Мануальна зубна щітка — це звичайна зубна щітка, яку всі знають. Складається вона з пластикової ручки та незмінної голівки. Така модель не потребує живлення, і коли хочемо її замінити, ми її просто викидаємо.На підставі клінічних досліджень можна зробити висновок, що електричні зубні щітки зі зворотно-обертальною технологією краще дбають про здоров’я зубів та порожнини рота, ніж звичайні мануальні зубні щітки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA