подарки День святого Валентина ноутбук

Елегантний і тонкий ноутбук — вишуканий подарунок на День закоханих

Сейчас читают: 133
cosmo.com.ua

Ти творча особистість і шукаєш стильний і компактний ноутбук, на якому можна зручно працювати та з комфортом переглядати фільми й працювати в офісі?

Тоді зверни увагу на ультратонкі моделі із сенсорним екраном, що обертається на повні 360 градусів! Ми вирішили підготувати добірку стильних, тонких і легеньких ноутбуків від ASUS, які можуть стати чудовим подарунком на 14 лютого.  Zenbook Flip 13 (UX363)  ZenBook Flip 13 — універсальний помічник, виконаний у неймовірно компактному металевому корпусі з тонкими рамками навколо дисплея.

Художники, фотографи, дизайнери та інші користувачі, які працюють із зображеннями, неодмінно оцінять можливості, що надаються 13-дюймовий сенсорним дисплеєм цього ноутбука, адже завдяки підтримці стилуса ASUS Pen він ідеально підходить для творчої роботи.

З ним зручно малювати, записувати нотатки або робити анотації в будь-якому сумісному додатку. Висока продуктивність – незмінна риса всіх пристроїв серії ZenBook, і ZenBook Flip 13 – не виняток.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA