Влад Яма хореограф новини шоубізнес Влад Яма

"Дослухаюся до військових": Влад Яма відповів, чи соромно йому "відсиджуватися" за кордоном (ФОТО)

Сейчас читают: 904
hochu.ua

Знаменитий український танцівник Влад Яма, який нещодавно розлютив громадськість філосфським постом, методично продовжує закопувати рештки своєї репутації перед українським глядачем.

На цей раз Влад цинічно заявив, що йому не соромно за свою позицію та від'їзд з України.Із самого початку широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України Влад Яма не один раз отримував на горіхи від хейтерів, так як танцівник - один з тих, хто покинув країну у найскладніший час.

Вочевидь, Ямі набридли закиди вчорашніх фанів і на деякі він вирішив відповісти особисто. Читати також Влад Яма, який утік від війни, несподівано повернувся в Україну і став на захист ще одного "втікача" Під його світлиною у Instagram одна жінка запитала чи не соромно йому.

Хореограф відповів доволі іронічно, написавши лише одне слово: Регулярно. Коментар щодо того, чому зірка не на фронті чоловік теж на залишив без своєї уваги.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA