жертва контакт Нео Chanel

Dior по 600: як не купити підробки парфумів в інтернет-магазинах

Сейчас читают: 131
beauty.ua

Разом із тим збільшується і кількість невдалих інтернет-покупок, через які поціновувачки елітних парфумів втрачають гроші, задоволення від «вигідного» шопінгу і впевненість у власній здатності не стати жертвою шахраїв.Відповідальні гравці парфумерно-косметичного ринку повсякчас нагадують своїм клієнткам про ризики купівлі онлайн «брендових» продуктів за очевидно заниженими цінами.

Але шахраї продовжують нахабно наживатися на притаманній багатьом жінкам довірливості та цілком природному бажанні зекономити.

Інтернет буквально майорить рекламним оголошенням про «остаточні розпродажі», де пропонують придбати «оригінальний Діор» всього за 650 гривен, а при замовленні від двох одиниць ціну обіцяють знизити до 299.

Встояти важко і дуже хочеться вірити у щирість пропозиції, але при переході за посиланням ви найвірогідніше потрапите на один із фейкових сайтів – клонів, що мають відверто схожі цінові пропозиції, лімітований асортимент продуктів «елітних» брендів та ідентичні назви з «perfume» в основі.Що це за сайти, чому не слід вірити в розпродажі з нереально низькими знижками в інтернеті і що нам пропонують купити за дешево під виглядом «оригіналу» — відповіді на ці питання шукайте в нашому матеріалі.Чи дійсно ціна справжнього люксового аромату може балансувати у межах кількасот гривень?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA