розлучення новини шоубізнес Нікіта Добринін

Даша Квіткова і Нікіта Добринін офіційно розлучилися: у яких стосунках експодружжя

Сейчас читают: 342
hochu.ua

Блогерка Даша Квіткова після спільного проведення часу з Микитою Добриніним зізналася, що зараз між ними. Переможниця проєкту "Холостяк" оголосила, на якому етапі перебуває їхній шлюборозлучний процес.

Деталі - дізнавайтеся на HOCHU.ua!В Insta Stories Даша Квіткова відверто відповіла на запитання підписників про її особисте життя.

За словами блогерки, віднедавна вони з Микитою Добриніним офіційно розлучилися. Після двох років у шлюбі пара остаточно розірвала свої стосунки, зберігши нейтральні стосунки заради спільного виховання сина.Ми офіційно розлучилися.

Чекаємо документів. Стосунки нейтральні та батьківські,— відповіла Даша Квіткова. Читати також Даша Квіткова "вирвалася" на відпочинок в Маямі: син залишився вдома з бабусею (ФОТО) Після досвіду романтичних стосунків, які виносилися на публіку, інфлюенсерка зазначила, що більше не готова настільки відкрито розповідати підписникам про особисте життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA