Украина украинские бренды Украинское кино спецпроект Украина

Cучасна історія українського кінематографу у проєкті The Lace

Сейчас читают: 900
cosmo.com.ua

На честь п`ятиріччя інтелектуальний бренд одягу The Lace створив спецпроєкт, присвячений кіноіндустрії. Українських дизайнерів та музикантів шанують по всьому світу, але мало хто знає, що наші кінострічки завойовують найпрестижніші нагороди — від Каннського кінофестивалю до Берлінале.

Головна ідея проєкту — показати, наскільки український креативний сектор удосконалився за останні п`ять років. Розповіли про зміни учасниці проєкту — жінки, які створюють сучасну історію кінематографу. Ольга Бірзул — менеджерка культури та кураторка кінопрограм.

Очолює сектор кіно в Українському інституті — молодій державній інституції  «Docudays UA», «SEE Ukraine: An Empty Pedestal» Як довго ви в цій індустрії?

Що вплинуло на вибір професії? Я починала в культурній журналістиці, але, зустрівшись з Docudays UA, залишилась на кінофестивалі на 10 років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA