Сша новини шоубізнес Сша

"Ціла тєлєжка щастя": онука секретаря РНБО Данілова відсвяткувала свій день народження на шопінгу у Будапешті

Сейчас читают: 673
hochu.ua

Молода співачка Маша Данілова, онучка секретаря СНБО Олексія Данілова, відсвяткувала свій день народження. 16-річчя артистка зустріла у столиці Угорщини, в центрі Будапешту.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Маша опублікувала відео, зняте на площі Ержебет, що знаходиться в історичному районі Будапешту Ліпотварош.

Дівчина зазначила, що свій день народження вона вирішила зустріти якомога далі від російської агресії та тривог.Сьогодні я святкую свій День Народження в Будапешті, де немає комендантської години, де не лунає сирена, а в небі літають літаки, які везуть пасажирів на відпочинок!

А не ракети...— зазначила Маша.Судячи зі Stories співачки, у цей день вона отримала у подарунок популярний стайлер Dyson, а пізніше — відправилася на шопінг та нічну прогулянку містом.Зазначимо, що 8 місяців тому Маша Данілова презентувала свою першу сольну пісню "Я хочу".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA