Россия Нео Россия

«Ці дні минули»: Стінг заявив, що не виступатиме перед російськими олігархами та іншими людьми, наближеними до путінського режиму

Сейчас читают: 922
cosmo.com.ua

Легендарний британський співак Стінг вкрай стурбований російською агресією проти України. Раніше він підтримав українців, виконавши пісню «Russians», яку написав під час Холодної війни, і яка, на його думку, знову є актуальною.

А днями музикант дав інтерв`ю, у якому заявив, що більше ніколи не виступатиме перед російськими олігархами. «Жоден [російський] олігарх у Британії, Росії чи будь-де не в тому становищі, щоби замовляти концерт, весілля чи вечірку.

Ці дні минули», — сказав Стінг виданню Mirror. У коментарі виданню речник Стінга додав, що співак шокований вторгненням росії в Україну, тому не виступатиме перед жодною людиною, яка якимось чином пов’язана з путінським режимом.

Нагадаємо, раніше Стінг грав на приватних концертах перед російськими мільярдерами. Зокрема, у 2016 році співак виступав на весіллі Саїда Гуцерієва — сина відомого російського підприємця Михайла Гуцерієва, який у 2021 році потрапив під санкції ЄС через тісні зв`язки із самопроголошеним президентом Білорусі олександром лукашенком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA