Чоловіками стають, народжуються хлопчиками

Сейчас читают: 983
psy-practice.com

Від народження у мами та дитини є дуже тісний зв'язок. Те, як мама ставиться до хлопчика, по суті, й визначає найперші послання дитині про отчуючий світ і життя.

І на початку життєвого шляху - налзвичайно важливо наскільки теплим, міцним і здоровим є взаємини між мамою і сином. Звісно, що коли потреби хлопчика не є задоволеними в дитинстві мамою і вона залишається емоційно холодною, відстороненою, жорстокою чи іншим способом травмує дитину, то в майбутньому цей хлопчик (вірніше його внутрішня дитяча частка) всіляко намагтиметься знайти опору в нездорових стосуках із материнським сурогатом - або ж відчувати злість і гнів до жінки чи партнерки, що не відповідають його вимогам, не задовольняють його потреби (як колись мама робила це).

Такі стоунки в дорослому віці дуже часто будуються несвідомо та отримують один і той же сценарій доти, доки дитячі стосунки з матір'ю не вдасться відокремити (а краще пропрацювати), від реальних стоунків із жінками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA