уход за лицом уход за телом

Б’юті-новинки цієї весни: натуральні елементи та милі образи

Сейчас читают: 633
liza.ua

Кожного сезону маємо нові тренди і ця весна – не виключення. Розказуємо про актуальні рішення для твоєї краси.Весняний сезон приніс нам море засобів для краси обличчя: натуральні елементи, цікаві та неочікувані поєднання.

Тренд на здорову та молоду шкіру залишається актуальним, а отже – усі засоби-новинки направлені на підтримку милого та здорового образу.Головні новинки сезону:Масочки для обличчя, актуальні в цьому сезоні, направлені на регулювання гідроліпідного балансу, стимуляцію регенерації шкіри та відбілювання, освіження тону шкіри.

Це – основа милого та свіжого образу, який хочеться отримати всім. Маска для обличчя KIWI  з екстрактом юдзу, допоможе тобі підтримувати свою шкіру в ідеальному стані.Вона містить екстракт гриба лінчжі, це – компонент, що тисячоліттями використовують в китайській медицині.

Саме завдяки цьому екстракту маска забезпечить тобі омолоджуючий ефект, а також – позбавить від пігментації. Ну, а головне – це ліфтинг-ефект.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA